Bonte bedoeling logo_wit
28721989_1068499496626313_1736286507_n

Wij rekenen geen verzendkosten

28879915_1068893089920287_1312062142_o

Kassa

Wij rekenen geen verzendkosten

Creativiteit is een aangeboren afwijking, heb ik wel eens als geintje gezegd. Maar uiteraard ervaar ik het niet als een afwijking. Ik kan enorm genieten van het bezig zijn met mijn handen, ontwikkelen van producten en van niets iets maken.

Creatief bezig zijn is mij met de paplepel ingegoten. Zat ik niet aan de grote keukentafel te freubelen met mijn moeder, dan was ik wel bij mijn opa en oma. Oma altijd aan het bakken of achter haar naaimachine en bij opa als uitvinder, schilder, meubelmaker, fotograaf en pianist was altijd wat te leren of te ontdekken. Deze hele kant van de familie was creatief op welke opzicht dan ook en ik genoot ervan!

Waar ik ook veel energie en vooral inspiratie uit haal, zijn mijn twee kinderen Job en Lilian en mijn steun en toeverlaat de a-creatieve Harm. Wil ik weten of iets leuk is, of hoe lang een kind er mee bezig is, dan staan ze beide te trappelen om alles uit te testen.

Een feestje is aan mij zeker besteed. De boel mooi maken, mensen in de watten leggen met lekkere hapjes en mooie kado’s, het kan mij niet gek genoeg.

BonteBedoeling

Vanuit deze gedachte heb ik regelmatig grote fairs en andere evenementen georganiseerd om veel mensen te gelijk een geweldige dag te bezorgen.

Eerder gaf ik creatieve workshops vanuit mijn blokhut, maar om een groter publiek te kunnen bereiken ben ik begonnen met het ontwikkelen van feestpakketten, met een animatie filmpje zodat je mij niet persoonlijk nodig hebt om een leuk feest te kunnen organiseren. Het leuke is of het lijkt of je het alllemaal zelf hebt bedacht of gemaakt, maar met de gemakken van een compleet, kant en klaar pakket.

Ik stop al mijn creativiteit en liefde in deze pakketten en ik hoop dat jullie er net zo gelukkig van worden als ik bij het bedenken en ontwikkelen!

Liefs Hilde🍎